Players

Autor Rafael Lopez-Monne
Open Future et permet connectar amb un univers de recursos i metodologies que obriran al món les expectatives del teu projecte...

Emprenedors

Els emprenedors són el motor d'Open Future i el talent és la seva benzina. Es tracta de la primera plataforma oberta a tots els emprenedors. Perquè una de les coses que fa diferent a Open Future és que té en compte la part ampla de l'embut que filtra els projectes que assoleixen el finançament. Ara, la tecnologia de Telefònica ho permet, de manera que, per què no crear un entorn global que integri metodologies de maduració de projectes i sistemes que donin transparència al talent?

 

Estiguis on estiguis, tinguis els recursos i les connexions que tinguis, Open Future et permet connectar amb un univers d’eines i metodologies que obriran al món les expectatives del teu projecte i introduirà la innovació com un element irrenunciable en el teu model de negoci.

 

Si el teu projecte és seleccionat, prepara’t. Podràs fer us dels serveis i eines que necessitis, participar en programes intensius de maduració i accedir a canals de finançament. Els centres de crowdworking són entorns especialitzats en el desenvolupament d’idees fins la creació d’empreses. Un model integral i integrat en una xarxa col·laborativa global.

Inversors

Open Future introdueix diverses novetats en l'ecosistema de la innovació i l'emprenedoria. Aportar fiabilitat a la inversió és un dels reptes, fer visible el talent que abans quedava ocult, l’altre.

 

Open Future activa un sistema pioner de detecció de talent. Permet que els inversors puguin seguir l'evolució d’un projecte. Connecta la innovació amb la inversió, un cop s’hagin superat els reptes que acreditin que un projecte ha assolit la maduresa necessària.

 

La pròpia naturalesa de la plataforma, oberta i integradora, fa possible la participació d’un nombre major d’emprenedors, de més talent, de més àrees de coneixement, el que assegura la identificació de les solucions més innovadores i rendibles.

 

A més, a través d'Open Future, els emprenedors accediran a les xarxes locals de finançament: Business Angels, Societats de Garantia Recíproca, Venture Capital, Seed Capital... i tota l'estructura de Telefònica:

  • Talentum (més de 2.500 beques planificades)
  • Wayra (40M€ canalitzats, 315 startups accelerades)
  • Telefònica Venture ( més de 80 milions d’euros)
  • Amerigo ( més de 200 milions d’euros i 30 empreses en cartera)

Partners

Open Future es desenvolupa mitjançant aliances estratègiques amb actors que tenen una gran capacitat d’intervenció en l'ecosistema de l'emprenedoria i la innovació, com  grans multinacionals i organismes públics de prestigi. D’aquesta manera, la plataforma es converteix en una font de reptes d’innovació oberta, en la que les empreses de tot el món podran posar a prova el talent dels emprenedors.

 

Per altra banda, la xarxa de centres crowdworking es converteix en el nou epicentre de la innovació i l'emprenedoria local, recolzant-se en una estructura global que permet alinear les idees i els projectes amb les demandes del mercat global. L’objectiu és impulsar ecosistemes ja creats, mitjançant eines i metodologies que permeten accedir a més talent i acompanyar  durant el procés de maduració i acceleració.

 

En aquests espais és on es produirà la connexió entre emprenedors i inversors, fent d’aquesta iniciativa un procés viable i sostenible en el temps. Actuem des del present per a aconseguir un futur més obert a les oportunitats.