El programa ‘Tarragona Open Future’ continua a bon ritme amb onze empreses innovadores

Després de la reunió del Consell assessor ha finalitzat la fase de preselecció i s'ha decidit continuar treballant intensivament amb onze projectes.

Open Future és un programa d’acceleració empresarial de Telefónica que s’ofereix a Tarragona a través de l’Ajuntament de Tarragona, amb l’equip de Tarragona Impulsa.

Open Future va començar a la ciutat el mes d’octubre amb catorze projectes preseleccionats. Durant aquestes setmanes tots els participants han treballat en la definició del model de negoci i del seu pla d’acció per aconseguir accelerar el projecte ens els propers mesos.

Passat el primer mes s’ha reunit el Consell assessor del programa per valorar l’evolució i continuació dels projectes en el programa. Aquest Consell està format per la Fundació Jocs Mediterranis 2017, la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, Acció i Wayra Espanya.

A partir d’aquesta primera reunió del Consell s’han seleccionat onze empreses per a continuar amb el programa. La reunió també va servir per a què els participants obtinguessin opinions de diferents experts sobre el seu model de negoci, l’accés al mercat o  la viabilitat tècnica de la proposta.

A partir d’ara tots els equips han de treballar intensament per arribar al mes de març, quan finalitza aquesta primera edició, amb els objectius d’acceleració empresarial que s’han fixat complerts.

Es poden consultar les empreses participants al web tarragona.openfuture.org