Catorze noves empreses amb activitats relacionades amb els Jocs Mediterranis i l’estratègia Smart City participen al programa Tarragona Open Future

Des del 7 d'octubre i fins el mes de març, la primera edició de Tarragona Open Future es desenvolupa a les instal·lacions de Tarragona Impulsa, de l'Ajuntament de Tarragona.
Catorze noves  empreses amb activitats relacionades  amb els Jocs Mediterranis i l’estratègia Smart City participen al programa Tarragona Open Future

Primera sessió Tarragona Open Future

De les 36 sol·licituds presentades, algunes d’elles provinents d’altres països i zones d’Espanya, s’han seleccionat catorze per participar al programa. Entre les iniciatives hi ha una gran varietat de sectors, hi ha projectes relacionats amb el turisme, altres amb esports, amb sostenibilitat mediambiental o amb robòtica, el que és comú a tots és que tenen un component tecnològic que els fa únics.

Tots els projectes responen a algun dels vuit reptes llançats a la plataforma Open Future i estan relacionats amb l'organització dels Jocs Mediterranis 2017 i amb l'estratègia smart city que desenvolupa la ciutat des de fa quatre anys.

Aquests emprenedors tindran oportunitat d’accelerar els seus projectes amb l’acompanyament d’experts, formació, contacte amb inversors i participació en esdeveniments únics per a emprenedors de base tecnològica.