Crowdworking

Facana verda
El crowdworking és un espai de coneixement i innovació, on els emprenedors desenvolupen els seus projectes de forma independent o amb col·laboració

Tarragona Open Future compta amb el ‘Green M1’, un espai de trobada, creació i treball, ubicat a les instal·lacions de Tarragona Impulsa. El ‘Green M1’ ocupa més de 200m2 en un entorn innovador, ben comunicat i completament equipat per a què els emprenedors desenvolupin els seus projectes amb el suport adequat. Aquí, tindran lloc xerrades, tallers, showrooms, esdeveniments... Tarragona Open Future, a través del ‘Green M1’ serà el centre de l'ecosistema emprenedor del territori.

 

Aquesta iniciativa local funcionarà, a més, com un centre de treball on els emprenedors de Tarragona podran connectar amb players de tot el món. L’objectiu és crear projectes d’alt valor que visquin l’economia global com un ecosistema natural on competir amb els millors recursos. Participar a Tarragona Open Future és viure una experiència que et transformarà com a emprenedor i et guiarà el destí del teu projecte empresarial. Inicia ara una carrera, participa en reptes d’innovació oberta i descobreix els beneficis exclusius que tens per emprendre un projecte innovador des de Tarragona. Participa en el repte crowdworking Tarragona Open Future.

 

 

Què és crowdworking?

El crowdworking és l'evolució del coworking. Espais dissenyats per a treballar ‘colze a colze’ amb persones que es troben a centenars de quilòmetres de tu. Un Hub Global on podràs accelerar i finançar els teus projectes.

 

El crowdworking és un espai de coneixement i innovació, on els emprenedors desenvolupen els seus projectes de forma independent o en col·laboració. Aquí maduraran el suficient abans d’assolir el nivell òptim de desenvolupament; el que significa entrar en contacte amb el finançament o ingressar en programes més intensius, com els que es desenvolupen en els centres Wayra de Telefònica.

 

Si Open Future és connexió amb empreses i accés a oportunitats de treball, els centres crowdworking són la porta fins la captació d’inversió. Aquí rebràs el seguiment dels millors professionals i gaudiràs dels millors serveis. El teu repte serà assolir els objectius que marcaran els programes d’emprenedoria i donar els passos necessaris fins convertir la teva idea en una empresa viable.

 

Però entrar en Open Future és molt més que això. Significa participar en esdeveniments locals i internacionals, assistir a formacions i master class, compartir les teves experiències amb altres emprenedors i aprofitar els avantatges dels entorns col·laboratius globals. La disposició en xarxa d’aquests espais i l’accés a la plataforma Openfuture.org permetrà que et connectis amb milers d’emprenedors i a la vegada, podràs treure el màxim partit a les fortaleses de l'ecosistema local d’emprenedoria.

 

Serveis

La flexibilitat, el moviment i l’adaptació a les necessitats de l’emprenedor són les claus d’un centre de crowdworking. Disposaràs d'un espai per treballar, ben equipat, amb zones de treball col·lectiu, assessoria, comunitat digital, accés a wifi d’alta velocitat... Posem al teu abast les eines i l’entorn que necessitis per créixer.

 

Funcionament intern

En els centres crowdworking interactuaràs amb equips destacats, segons les necessitats i l’orientació de cada centre: experts en programes de maduració i acceleració d'start-ups, que t’assessoraran i t’ajudaran en la implementació de les tècniques d’innovació. Dinamitzadors, especialistes en l’organització d’esdeveniments, la convocatòria i la gestió de les activitats. Hosters, que et rebran i facilitaran la teva instal·lació i una xarxa de voluntaris, composta pels propis membres, que participen a través d’un banc de temps que mesura la seva dedicació.