Convocatòria 2018-2019

Del 19 de novembre al 14 de desembre pots inscriure't a la 4a convocatòria del programa d'acceleració empresarial Tarragona Open Future.

 

 

 

 

 

Entra i participa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESCRIPCIÓ

 La ciutat de Tarragona fa un pas més en la promoció de l'emprenedoria i la innovació amb el llançament de la 4a edició de Tarragona Open Future, un programa de col·laboració públic-privada entre Telefónica i l'Ajuntament de Tarragona. Un dels pilars d'aquesta iniciativa és l'espai de Crowdworking "Green M1" situat a l'emblemàtic edifici de La Tabacalera. El "Green M1" s'estableix com el punt de trobada entre l'ecosistema emprenedor, els principals agents productius de la regió i els organismes públics.
 
En aquesta 4a convocatòria, busquem 8 projectes i / o startups amb l'ambició de canviar el món i de madurar el seu projecte a l'espai de Crowdworking Green M1. Aquí podràs trobar tots els recursos i el suport que puguis necessitar perquè el teu projecte o idea es converteixi en una startup més global, més innovadora i més competitiva. Acceptes el repte?

 

CONTEXT
 
L'àrea de Promoció Econòmica, Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona convoca la tercera edició de Tarragona Open Future_ i publica les bases amb l'objectiu de promoure l'ecosistema emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses al territori.
En el context del Pla estratègic Tarragona 2022, de la passada celebració dels Jocs Mediterranis 2018, i de la naturalesa de la nostra activitat dirigida a fomentar l'ocupació, la formació i l'emprenedoria, en aquesta convocatòria volem incentivar especialment les startups vinculades a la innovació i a aquells sectors que la ciutat ha identificat com a estratègics:
 
       • Patrimoni cultural i turisme
       • Esport, salut i benestar
       • Sostenibilitat mediambiental
       • Atenció a les persones i al seu apoderament personal i professional
       • Desenvolupament tecnològic aplicat
 
 

OBJECTIU
 
Aquesta quarta convocatòria està centrada en la promoció de projectes i startups que puguin oferir solucions innovadores i / o de base tecnològica dels següents reptes:


 
REPTE # 1. Noves solucions en l'àmbit de l'esport:
Podran presentar-se a aquest repte els projectes o empreses que la seva activitat i / o proposta de valor estigui relacionada amb l'àmbit de l'esport com a nous productes o serveis, turisme especialitzat, gestió d'esdeveniments i / o tecnologia de l'esport.
 
REPTE # 2. Tendències innovadores en formació i desenvolupament professional:
Podran presentar-se a aquest repte els projectes o empreses que la seva activitat i / o proposta de valor es centri en l'elaboració de material, metodologies i / o instruments innovadors per a l'àmbit educatiu / formatiu que donin resposta a l'apoderament personal i professional de la ciutadania.
 
REPTE # 3. Tecnologies per a la inclusió social:
Aquest repte busca projectes o empreses que aportin solucions per millorar l'ocupabilitat i / o la inclusió social de persones o col·lectius vulnerables, en situació de risc d'exclusió social.
 
REPTE # 4. Tecnologies aplicades a la sostenibilitat ambiental:
Podran presentar-se a aquest repte projectes o empreses que la seva activitat i la proposta de valor que desenvolupin estigui destinada tant a produir i promoure l'estalvi i l'eficiència energètica, com a contribuir a la sostenibilitat mediambiental.

REPTE # 5. Noves tendències en l'aplicació tecnològica:
Aquest repte pretén trobar projectes que aportin solucions o innovacions de valor al mercat i a la societat en el seu conjunt, a través de tecnologies com la realitat virtual, les noves aplicacions de la impressió 3D o la Indústria 4.0.
 
REPTE # 6. Tecnologies aplicades al patrimoni cultural:
Busquem projectes o empreses que aportin innovació mitjançant el desenvolupament de nous productes i serveis tecnològics per a la gestió, explotació i divulgació de les activitats econòmiques relacionades al llegat cultural del territori.
 
REPTE # 7. Tecnologies al servei de la logística:
Es podran presentar aquells projectes tecnològics que impliquin el desenvolupament de nous serveis logístics, d'emmagatzematge, transport i distribució que permetin augmentar l'eficiència de les operacions i la racionalització de costos en el sector.

 

Bases completes i condicions de participació