Com funciona

img_6.jpg
Open Future permet la detecció de projectes òptims a través d'una metodologia que exigeix el millor de tu.

Registra’t com usuari o com empresa, aporta la informació necessària i accedeix a totes les eines i connexions que incorpora la plataforma. Un cop hagis creat el teu perfil en Open Future podràs...

 

Respondre amb projectes als reptes que empreses i organitzacions de tot el món plantegen a la plataforma. Descarrega’t la documentació i estudia les possibilitats d’impacte que tenen les teves idees i projectes sobre un repte en concret. Rep el suport que necessites als centres de crowdworking i accedeix al finançament i ajudes necessàries.

 

Crear nous projectes. Forma el teu equip i connecta amb el talent d’altres indrets del món. Comença una carrera i inicia un procés transformador, basat en les millors metodologies d’innovació. Defineix. Investiga. Inventa. Fes el teu  prototip. Implementa. Comunica. Construeix una startup amb la seguretat d’estar desenvolupant els passos necessaris en cadascuna de les fases de creixement del teu projecte.

 

Madurar i accelerar els teus projectes. Open Future permet la detecció de projectes òptims per a ingressar en programes específics que donaran consistència, primer, i acceleraran el desenvolupament dels teus projectes, després. Experimenta els beneficis de connectar amb una metodologia que vol extreure el millor de tu, avaluar els teus passos i oferir-te pautes i línies de millora continua.

 

Convidar amics i companys, treballar i interactuar amb ells. Compartir les teves idees i opinions i desenvolupar-les en un entorn col·laboratiu únic.

 

Formar part d’un ecosistema que sempre està al dia de les tendències. Conèixer les demandes del mercat global i les propostes més disruptives d’emprenedors de tot el món.

 

Rebre les claus didàctiques i els cursos formatius que necessites en cada fase de desenvolupament del teu projecte.

hiw_1.png
Reptes


Un cop t’hagis registrat en Open Future, podràs accedir als reptes d’innovació oberta que les companyies i els organismes públics de tot el món emetran periòdicament. Descarrega’t la documentació que acompanya al repte i completa la informació. Només amb participar el teu perfil rebrà punts que milloraran el teu ranking personal.

Per a respondre un repte amb un projecte hauràs d’iniciar una nova carrera bàsica. Completar les dades, formar el teu equip i documentar cadascun dels teus avenços. Dóna visibilitat a la teva evolució i ingressa en programes que t’ajudaran a fer del teu projecte una empresa que ho desenvolupi. Aquí l’autoria i la privacitat de les teves idees està garantida. Podràs tenir accés a totes les dades i decidir què i qui pot veure la teva informació.

Com són els reptes que es plantegen? Open Future és una plataforma oberta i integradora. Això vol dir que pot rebre reptes des de qualsevol sector d’activitat econòmica. Des d’aquí podràs ajudar a millorar la qualitat de vida de qui et rodeja i aportar solucions per a transformar el nostre entorn empresarial.hiw_2.png
Projectes


És possible que arribis a Open Future amb la idea de desenvolupar el teu propi projecte o que ja hagis creat una empresa. En tots els casos, podràs participar dels reptes d’innovació oberta i aprofitar totes les eines i connexions que posem al teu abast per a millorar l’impacte del teu projecte.

Per a participar, hauràs de registrar-te en Open Future i completar el formulari de benvinguda, que servirà per avaluar el teu projecte i fixar el teu punt de partida a la Plataforma. Si tens una empresa, et recomanem fer un perfil personal i un altre que identifiqui la teva start up. Amb això, hauràs fet el primer pas per a interactuar a nivell bàsic.

Per a tenir major visibilitat i poder participar en programes de maduració de projectes, hauràs d’iniciar una carrera bàsica: és a dir, desenvolupar el teu creixement amb un programa que identifica fites concretes, integrar-les i superar els desafiaments que suposen per acreditar que el teu projecte es capaç d’aportar solucions innovadores. Quant  més complerta sigui la teva carrera, major transparència aconseguiràs.

Open Future és un mètode de detecció de talent fiable, que es basa en criteris objectius. D’aquesta forma, oferim les màximes garanties a qui participi i a qui estigui interessat en atraure i invertir en innovació.hiw_3.png
Carreres


Una carrera és, en essència, la vida d’un projecte dins de la plataforma Open Future. Un cop hagis completat la documentació inicial, la carrera es convertirà en una guia per al desenvolupament i maduració del teu projecte.

Pots iniciar una carrera a l'acceptar els reptes d’innovació oberta que periòdicament aniran traient els partners d'Open Future o partir de la teva pròpia idea. En els dos casos, la plataforma et permet anar completant les diferents fites i etapes que conformen la metodologia d'Open Future. Recorda que, d’aquesta forma, donaràs certificació a l'evolució del teu projecte. I així, permetràs que inversors de tot el món puguin valorar-lo i ajudar-te amb el finançament. De la mateixa manera, tenir una carrera oberta en Open Future és imprescindible per a poder accedir a d'altres programes específics, com el teu accés als centre crowdworking.

No importa el grau de desenvolupament, ni les connexions, ni els recursos amb els que comptis. La pròpia plataforma incorpora un sistema de puntuació que col·locarà el teu projecte en el punt de partida que necessita.